ראשונה ואלגנטית • משולשים פריכים במילוי מושלם

    מירי זורגר 1 Comment on ראשונה ואלגנטית • משולשים פריכים במילוי מושלם

    נכון שנמאס לכם לאכול עוף בדרך המקובלת? הנה מתכון מצוין תוכלו לעשות שימוש בשאריות עוף מכל סוג | ולכבוד החג קצת בהומור זה יכול להיות התאום של קציצת אלוקים האולטימטיבית | הקציצה שרק אלוקים יודע מה היא מכילה | בון אפטיט

    20:23
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בצק פריך במלית חזה עוף:
    מצרכים לבצק
    4 כוסות קמח
    1 כוס שמן
    1 כוס מים
    1 כפית מלח

    למלית:
    300 גר' חזה עוף טחון
    3 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה
    1/2 כפית מלח
    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    להברשה:
    ביצה מקושקשת
    שומשומים בצבעים

    אופן ההכנה:
    עבדי את כל המצרכים לבצק אחיד,
    את מצרכי המלית ערבבי והעבירי לשקית זילוף,
    רדדי את הבצק, קירצי דיסקיות בקוטר 7 ס"מ,
    זלפי במרכז כל דיסקית מהמילוי וסגרי למשולש.
    הברישי בביצה, פזרי שומשומים.
    אפי בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה.

    איך שלך יצאו? שתפו אותנו



    1 תגובות

    מיין תגובות